fredag 14. november 2008

Ny blogg

Nå har vi fått oss ny blogg, og vi skal prøve å være litt mer aktive bloggere der. Iallefall hvis folk er flinkere til å kommentere;)

http://idaoganya.blogg.no.
Og nei, det går ikke ann å trykke på adressen, så skriv den oppe i adressefeltet, så er vi alle fornøyde:)

See ya`ll there!

onsdag 12. november 2008

Dårlig oppfølging

Faen, nå er det lenge siden vi har oppdatert bloggen. Jaja.

mandag 20. oktober 2008

Drømmeyrket

I dag startet vi på vår praksisperiode som hjelpelærere på barneskoler rundt om i Bærum. Med godt mot og hodet hevet svevet vi ut gjennom dørene halv 8 i dag tidlig. Det småregnet og luften var kjølig, men ingenting kunne stoppe oss. Da vi ankom skolen ble vi møtt av en overengasjert lærer, som kvitret i mot oss: "Dere vet at det er turdag i dag, ja?" Der sluttet igrunn idyllen..





I regndresser i str. XL og i gigantiske støvler trasket vi ut, i selskap med 60 seks-åringer. Søle, regn, storm, våte brødskiver, snørr og tårer besto våre 3 første timer på Eikeli skole av. (Ja, eikeli, som i sangen til erik og kriss. De fremstiller tiden der som paradis, men tro meg, vår første dag var det stikk motsatte)



Regntøy er alltid like sexy...



Da vi endelig kom inn igjen, duftet det av varm te og nykokt kaffe på lærerrommet. Vi samlet de siste kreftene vi hadde igjen etter ekspedisjonen, og snek oss mot kjøkkenet. Jeg sto med to kopper i hendene da jeg hørte en stemme bak meg. "Jeg må i et møte nå. Dere tar dere av ungene i mens dere, ikke sant?" Ingen te på oss, nei. Motløse subbet vi bortover gangen, som fløt over av møkk og våte gummistøvler. Vi fikk omsider ungene til å si en setning hver fra turen, som visstnok skulle være et dikt(?), mens de tegnet sine inntrykk fra dagen. Den beste setnigen var noe sånt som " Jeg løp ned en skråning på høyre side, sa Per". Samtlige bilder viste to store jenter og ett lite knøtt. Såppas hadde de i alle fall fått med seg, at vi var store, tøffe jenter de hadde full respekt for! YES!



Ida og Lise inspiserte i matfri


Da klokka klang, så fort vi sprang og ingen sto igjen og hang..tross uværet spurtet vi ned til busstoppet. At bussen ikke gikk før om en halv time kom som et hardt slag i magen. Gåturen til Bekkestua virket milelang.

Nå ligger vi i hver vår seng, utslitte. Barn er herlige, men i små mengder..

fredag 17. oktober 2008

Bollywood-helaften

Akkurat i dette øyeblikk ser hele klassen Bollywood-film. Tror det er en slags musikal... Kanskje. Oi, nå dukket det opp noe som muligens skal forestille et boyband, jeg er ikke helt sikker.
Visste dere forresten at det fantes Bollywood- singstar?

Ikke jeg heller...

Takk for alt

Endelig fredag! Idag skal vi på stor innflytningsfest hos Susanne. Det blir rågøy. Tror vi må ta oss en liten runde til byen etterpå å kjøpe noe å ha på oss.

Vi hadde en liten krise på gang i går, da Ida skulle stripe håret sitt. Det var vel egentlig ingen stor krise, men Ida frika ut. Hun mente bestemt at håret hennes ble oransje, og ville til krisefrisøren med det samme. Da var klokka halv 9 på kvelden, så jeg tvilte på at vi ville finne en frisør på så kort varsel. Heldigvis fikk jeg, med hjelp av Mari og Lena, henne til å forstå at det faktisk ikke var så ille. Men jeg gikk med på at vi burde finne en frisør i dag........
Så idag skal vi begge til frisøren, håper vi.

Uken som har vært har gått sykt fort. På skolen har vi max chilla, og spilt volleyball. Det er så deilig å gå på folkehøyskole. Dagene på skolen går sånn (les: knips), og ellers chiller vi bare på cafè og på rommet med kabal. Ja, dagene går mye til edderkoppkabal, det må vi innrømme en gang for alle.
På mandag begynner vi med praksisuke. På barneskole. Jeg kommer til å klikke fullstendig på de stakkars små drittungene! De som kjenner meg vet at jeg ikke har verdens beste tålmodighet, og blir fort ganske rastløs. Så det kan bli interessant.
På onsdag drar hele resten av skolen til New York. Kos dere, sier jeg bare! Kos dere! Vi blir her i Oslo og sliter med trassige småtasser, imens dere koser dere i Fifth Avenue, Times Square ogBroadway. Takk skal dere faen meg ha...

New York og Times Square

Se så søte og uskyldige de tror de er. Tss, you don`t fool me.

søndag 12. oktober 2008

Updates



Til alle dere som sitter og skjelver etter oppdateringer, her kommer det.


Sannheten må frem i lyset, en gang for alle, og vi velger å avsløre de store nyhetene her, før de dukker opp i alle Norges nyhetsblader.


Her er våre nyeste flammer:







Vi møttes tilfeldig i Nytt på Nytt- studio. Ikke ante vi at to så kjekke gutter henger på NRK en torsdagskveld. Skjebnen, tenkte vi. Vi fikk intrykk av at de tenkte det samme. Hvorfor ellers ville de stå med oss i blitzregnet? Vi tvingte dem iallefall ikke...!


Fredagskveld gikk med stifte to nye vennskap. Ett med champagnen og ett med Stabæks stolthet, Alanzinho. De er noen luringer, begge to!

Så nå begynner vårt nettverk innenfor Stabæks stall å bli rimelig grei. Golddiggers? Neppe.



Lørdagskvelden ble tilbrakt i filmkjelleren, der 30 19-åringer humret og jublet til 4 Disney-klassikere. Selv var vi veldig imponerte over våre prioriteringer. Der møtte vi på våre nye venner, KiMs og Brynild. Kleine som vi var, ble disse kveldens helter! Ingen KiMs, ingen kos!




Lørdagen var vi også på Fridays, der servitørene tok ekstra godt imot oss. Det som var planlagt som en rask lunch, ble fort en bedre middag med dessert og all drikke på huset. Regningen vi fikk overlevert ble på en hundrings hver. En grei deal, spør du oss.




Nå går vi inn i søndagsmood, så snakkes! KiMs, Brynild og Aristokattene begynner å bli utålmodige...


tirsdag 7. oktober 2008

!

Alle våre fans har mast om et nytt innlegg, det virker som om de bare ikke får nok av oss, noe som igrunn er forståelig.... Så her kommer det.





(06.10.2008) Etter en kullsvart første omgang kom et helt annet MFK-lag ut til 2. omgang og tok årets tredje seier mot Brann.

DET KOM VEL EGENTLIG IKKE SOM ET SJOKK!
Molde er best, sånn er det bare. Er vel ingenting mer å si om den saken!

Om 2 uker drar hele sulamitten av en skole til New York!!!
Bortsett fra vår klasse... Vi skal ha praksis på barneskole som forberedelse til Sør-Afrika i februar. Greit, vi får ikke dra til USA i 10 dager, men til gjengjeld får vi 2 måneder i Sør-Afrika til vinteren. Det er en grei deal, spør du oss.

Her om dagen var vi på en forelesning på Blindern Universitet i Oslo. Som vanlig hadde vi (eller Anya) et småflaut øyeblikk. Midt under forelesningen i en stappfull sal, begynner alarmen min å ringe. Alarmringetonen min er Bleeding Love, ikke spør hvorfor. Jeg finner ikke mobilen, og bryter ut i full panikk. Ringetonen blir høyere og høyere, og oppmerksomheten rettes mot meg, mens Ida synker sammen av skam på nabo-stolen. YES!

You cut me open and I
Keep bleeding, keep, keep bleeding love
I keep bleeding, keep, keep bleeding love
Keep bleeding, keep, keep bleeding love
You cut me open

Den pinlige sannheten om meg.
Det verste er at jeg ikke husker hvorfor jeg hadde på alarm in the first place. Ida satt rett ved siden av meg, så hun slapp heldigvis ikke billig unna hun heller. (Hehe...)
OMG, tabbe å være bestevenninne med ei som har Bleeding Love som ringetone, lizzzm.

Om det er noe nytt ellers? Let me see...
Vi har ufattelig mye skole for tiden!
Eller kanskje ikke ufattelig, men mye! Eller.. Kanskje ikke mye heller, men vi sitter iallefall på skolebenken en gang i blant. Ellers suller vi bare rundt og gjør det vi vil.

Siden økonomien vår har sett bedre dager, har vi et relativt stramt budsjett, og vi bruker ikke penger på tull!
Jeg kunne ramset opp hva vi ikke bruker penger på, men det blir en ganske lang liste. Så jeg velger å skrive opp de livsnødvendige tingene vi bruker pengene våre på:

Klær
Kaffe
Godterier (vi har vært lur og handlet på Narvesen, der de hadde smågodt til 6,90. Hurra for oss)Klær
Sminke
Boller
Sko
Hard Rock Cafè
Fridays-mat<3
Kakao
DeliDeLuca-kaker
1-2-3 kaker (handlet på Kiwi -> økonomisk!)
Tyggis
Bonaqua
Pepsi Max
Sjokolade fra sjokolade-butikken på Bærum Verk
Epler, pærer og appelsiner
...og til slutt

aluminiumsfolie!
Så vi klarer oss bra på just basic.

Det var vel egentlig det! Jeg vet vi er flinke, det er ikke vits å skrive inn kommentarer om hvor utrolig fornuftig pengebruk vi har. Det vet vi fra før.
Det var vel kanskje nok økonomi for en dag. Da setter vi over til Ida.

Nå har vel Anya skrevet det meste for denne gang.
På kjærlighetsfronten skjer det mye, men vi velger å utsette å kunngjøre the big news. Vi holder dere på pinebenken litt til. Tihi<3

Vi er bedt på Garde-fest i helgen. Om vi drar er enda uvisst. De kan være litt skumle, de garde-guttene.

Gutter i uniform er alltid like hot<3

fredag 26. september 2008

MFK<3

Må bare vise vår støtte til Molde FK.
De kom seg langt i cupen, men ikke langt nok.. Surt å ryke ut når man nesten er i mål!

Men forholdene på Nadderud var ikke akkurat eksemplariske! Hva skjer med å plassere alle MFK-tilhengerene lengst mulig bort i fra banen?






Helt til høyre på bildet står tornekrattet vekk-gjemt...


Uansett, vi var der, vi støttet laget vårt! Det vil vi fortsette med, samme hva. Ja, vi elsker MFK<3

Laget i våre hjerter! Vi viste i alle fall ekte supporter-ånd.

Åndenes makt..

Vi klarer ikke holde det for oss selv mer. Det må ut i offentligheten, så her kommer det; Det spøker på Holtis!


Nei, det er ikke tull. Man tuller ikke med sånt! Møbler blir flyttet rundt på loftet om natten, skikkelser og uro i vaskekjelleren, og sist, men ikke minst, aktivitet på noen av rommene. Og, ja, vårt rom er selvfølgelig, med vår flaks, en av de rommene. Døren vår åpnes i tide og utide. Det er umulig å få den opp uten å trykke ned håndtaket og bruke kraft for å åpne den. Men vi våkner midt på natten av at den glir opp, den står oppe når vi kommer etter timene, og den åpner seg til og med mens vi er i rommet, lys våkne. Ikke gøy!
Vi har til og med fanget gjenferdet på tape. Noen av beboerne på Holtis laget en skrekkfilm i kjelleren på skolen, og når den ble fremvist så vi et spøkelse bak personen på filmen. Vi får legge ut videoen senere, så får dere see for yourself.


Etter flere slike uforklarlige hendelser, fikk vi besøk av en sjaman. Han påkalte kreftene og fikk svar. Creeepy!


En gutt og en jente, navn og årstall. Det var snakk om forbidden love som startet her på skolen, og ting som har skjedd i ettertid, gjør at de fortsatt befinner seg i etasjene på internatet. Vi fikk noen setninger vi skulle si, mens vi tente lys der det var mest aktivitet. Men hvem tørr vel gjøre det? Påkalle energiene når vi egentlig ikke har kontroll på det vi gjør. No thanks, ikke vi iallfall!

Tror du på spøkelser?

tirsdag 23. september 2008

Her henger vi på Studio 5. Woho!



Beate er flink å posere med snusen ved blomsterdekorasjonene.

Wow, sier jeg bare. Hadde jeg visst at det var så vakre prinsesser på Teatermuseet, hadde jeg jo gått dit før!


KULT Å VÅKNE OPP MED EN H I PANNA DA, håper den stod for Handsome

Fredrik hadde bursdag, og vi duket opp med surpriseparty der kaker, muffins, brus og potetgull for et år, stod på menyen.


Søtisen med tiaraen sin.


Jadda, her koser folk seg på discoteket/surprisepartyet. Edru som vi er...(:()






Vorspiel hos Meian.












Ja, vi vet mange av bildene er feil vei.