fredag 26. september 2008

MFK<3

Må bare vise vår støtte til Molde FK.
De kom seg langt i cupen, men ikke langt nok.. Surt å ryke ut når man nesten er i mål!

Men forholdene på Nadderud var ikke akkurat eksemplariske! Hva skjer med å plassere alle MFK-tilhengerene lengst mulig bort i fra banen?






Helt til høyre på bildet står tornekrattet vekk-gjemt...


Uansett, vi var der, vi støttet laget vårt! Det vil vi fortsette med, samme hva. Ja, vi elsker MFK<3

Laget i våre hjerter! Vi viste i alle fall ekte supporter-ånd.

Åndenes makt..

Vi klarer ikke holde det for oss selv mer. Det må ut i offentligheten, så her kommer det; Det spøker på Holtis!


Nei, det er ikke tull. Man tuller ikke med sånt! Møbler blir flyttet rundt på loftet om natten, skikkelser og uro i vaskekjelleren, og sist, men ikke minst, aktivitet på noen av rommene. Og, ja, vårt rom er selvfølgelig, med vår flaks, en av de rommene. Døren vår åpnes i tide og utide. Det er umulig å få den opp uten å trykke ned håndtaket og bruke kraft for å åpne den. Men vi våkner midt på natten av at den glir opp, den står oppe når vi kommer etter timene, og den åpner seg til og med mens vi er i rommet, lys våkne. Ikke gøy!
Vi har til og med fanget gjenferdet på tape. Noen av beboerne på Holtis laget en skrekkfilm i kjelleren på skolen, og når den ble fremvist så vi et spøkelse bak personen på filmen. Vi får legge ut videoen senere, så får dere see for yourself.


Etter flere slike uforklarlige hendelser, fikk vi besøk av en sjaman. Han påkalte kreftene og fikk svar. Creeepy!


En gutt og en jente, navn og årstall. Det var snakk om forbidden love som startet her på skolen, og ting som har skjedd i ettertid, gjør at de fortsatt befinner seg i etasjene på internatet. Vi fikk noen setninger vi skulle si, mens vi tente lys der det var mest aktivitet. Men hvem tørr vel gjøre det? Påkalle energiene når vi egentlig ikke har kontroll på det vi gjør. No thanks, ikke vi iallfall!

Tror du på spøkelser?

tirsdag 23. september 2008

Her henger vi på Studio 5. Woho!



Beate er flink å posere med snusen ved blomsterdekorasjonene.

Wow, sier jeg bare. Hadde jeg visst at det var så vakre prinsesser på Teatermuseet, hadde jeg jo gått dit før!


KULT Å VÅKNE OPP MED EN H I PANNA DA, håper den stod for Handsome

Fredrik hadde bursdag, og vi duket opp med surpriseparty der kaker, muffins, brus og potetgull for et år, stod på menyen.


Søtisen med tiaraen sin.


Jadda, her koser folk seg på discoteket/surprisepartyet. Edru som vi er...(:()






Vorspiel hos Meian.












Ja, vi vet mange av bildene er feil vei.



Back in blog

Ja, vi er klar over at det er en stund siden vi har blogget nå. Men vi har faktisk hatt det ganske travelt den siste uka. Ikke på skolen kanskje, men ellers..
Siden sist har vi sett mye film, vært spreke, vært på rusfri bursdagsfest, vært ute, vært på premierefest og vært litt mer ute.. Premierefesten var preget av galla og glam, med rød løper, champagne og biff. Det var utrolig gøy.
Vi har vært flinke til ikke å bruke penger på klær denne uken...! Meeen pengene har forsvunnet likevel. For det første dro vi kortet på 16 000 kr. til skolen. Det er noe av det tyngste vi har gjort hittil på denne skolen. Ellers har penger gått til godteri, drikke, drikke og godteri. Vi har lagt vår elsk på søndager fra nå av. Den består av godteri, pizza, film og kos.

Nå sitter vi i timen og lærer om tenåringsgraviditet og HIV/AIDS. Vi merker at Sør-Afrika nærmer seg. Vi får stadig mer innsikt i hva landet rommer. Skumle ting, spennende ting og vakre ting. Men det er enda noen måneder igjen. Bilder kommer straks!



Vi vurderer om vi skal dra på Gavin Degraw eller Saybia-konsert. Vi regner med at det ender opp med den første. Herrlich!

søndag 14. september 2008

En kort oppsummering av helgen vår..

Da er enda en helg over. Det virker som vi har vært her på Holtekilen i flere måneder, men etter en diskusjon ved middagsbordet, fant vi ut at vi nå starter vi på vår tredje uke her.
Helgen har vi tilbragt litt her og der. Fredag var daffedag på skolen. Film og smågodt<3
Lørdag startet allerede klokka ni om morgenen! Ja, vi har lørdagsskole tenk:S
Men lur som vi er, snek vi oss stille ut fra forelesningen, og hoppet på bussen til Oslo. Etter en time kom vi oss endelig til Bøler, der vår(egentlig bare Anya sin) søster deltok i NM i terrengløp! Bravo, Marita! Vi er så stolte av deg<3


Venter på bussen

Marita i action ;)



På kvelden var byen hard å motstå, så en jentegjeng fra skolen okkuperte en leilighet på Aker Brygge, bosatt av noen svenske pojker. En bra kveld!


På svenskevors



I dag, søndag, har vi jogget 5 mil, bakt kake, vasket internatet og jobbet med et skoleprosjekt! Mhm..hadde det bare vært så vel! Vi har i alle fall slått personlige rekorder i kabal, spist en hel boks smågodt, hørt gjennom halve cd-hyllen vår! Det er da noe?



En produktiv dag<3

Det var alt vi ville dele med dere i dag. Noen ting er kanskje best å vente med å kunngjøre. (Det var nå dere skulle bli så nysgjerrig at dere bare mååå følge med videre) Så; se hva som skjer!

torsdag 11. september 2008

Back to school

Se der.. Da var vi for alvor tilbake på skolebenken vi, også.

Første nytt idag er at vi en vite at læreren vi trodde var råkul heller var rådust. . Grunnen til at hatet begynte, hadde å gjøre med et visst tankekart vi hadde på tavlen. Stikkordet var Afrika. (Ikke spør hvorfor vi har tankekart i timene.)

Uten fordommer og naive som vi er, kom vi elever med mange flotte, inspirerende tanker som virkelig ga realistiske bilder av hvordan Afrika er idag:
.
Men tror du ikke læreren slakter alle meningene våre og snur og vender på hver tanke vi deler? Vi mener (Sør-)Afrika er korrupt på mange punkter. Vi er sikre på at de har lavere levestandard enn oss. Solen går brått ned i Afrika, slik er det bare, og det finnes rasisme der også. Men nei! I følge læreren var alt dette feil.. Vi ble rett stum der vi stod. Karitis( dekknavn for Karin) har virkelig et dypt og inderlig hat for oss. Eller så hadde hun bare en dårlig dag..?
Over til gladnyheter: Idag gjenopptok vi suksessen vi hadde tidligere i måneden på IKEA! Vi fikk raska med oss både det ene og det andre, deriblant kosetepper, puter og gulvtepper i off-white pluss en lekker stålampe. We like our style! Men siden vi generelt har gårlig tid på fhs, må vi avlutte her, og heller legge ut bilder av rommet senere..
Vi sees

Thanks to Craig

Mira insisterte på at vi skulle dedikere en takk til henne for at hun hjalp oss med denne siden. Så.. Mira? Dette innlegget er tilegnet deg, og deg alene. Håper du nøt dine 7 sekunder i rampelyset!

Her er til og med et bilde av det mystiske svinet.


Peace out!

onsdag 10. september 2008

Our new home


Vi har altså flyttet til Stabekk.
Et territorium for sosser og good-looking guys! Så ja, vi trives.
For de som er sugen på litt sladder, er vi invitert på filmkveld til to a-lags-spillere på Stabæk. Saken er fortsatt under vurdering. Ellers møtte vi Gamst`n på Grand Cafè. Han fortjener tittelen Gentleman! We say no more..
Dagene på skolen går med til spising, trening og filmkvelder. Vi koser oss GLØGG ihjel! Pengene vi skulle betalt til skolen, forsvant på mystisk vis. Vi har satt Sherlock på saken...Mistenkte er foreløpig Zara og Gina T.




Btw. trenger vi updates fra Molde City, så om noen har shocking news å komme med...?
Write us.

Ciao, Ida og Anya

Under her finnes det første innlegg. Be surprised

Nå har vi endelig fått oss blogg! Sånn som alle andre...
Vi henger tydeligvis litt langt etter, og siden vi er så tardishE som vi er, har vi en blogg sammen. Uselvstendig, sier noen, praktisk, sier vi.

Woho! Første innlegg. Dette må feires. Snakkes!



Det var forresten disse søte jentene jeg møtte når jeg googlet "blog" på nettet. Jeg må innrømme at jeg ble litt småredd i begynnelsen jeg også, men jeg skjønte raskt at det var meningen at vi skulle ha det som første bildet i bloggen.
(Ikke spør hvorfor jeg googlet "blog" in the first place...)