søndag 12. oktober 2008

Updates



Til alle dere som sitter og skjelver etter oppdateringer, her kommer det.


Sannheten må frem i lyset, en gang for alle, og vi velger å avsløre de store nyhetene her, før de dukker opp i alle Norges nyhetsblader.


Her er våre nyeste flammer:







Vi møttes tilfeldig i Nytt på Nytt- studio. Ikke ante vi at to så kjekke gutter henger på NRK en torsdagskveld. Skjebnen, tenkte vi. Vi fikk intrykk av at de tenkte det samme. Hvorfor ellers ville de stå med oss i blitzregnet? Vi tvingte dem iallefall ikke...!


Fredagskveld gikk med stifte to nye vennskap. Ett med champagnen og ett med Stabæks stolthet, Alanzinho. De er noen luringer, begge to!

Så nå begynner vårt nettverk innenfor Stabæks stall å bli rimelig grei. Golddiggers? Neppe.



Lørdagskvelden ble tilbrakt i filmkjelleren, der 30 19-åringer humret og jublet til 4 Disney-klassikere. Selv var vi veldig imponerte over våre prioriteringer. Der møtte vi på våre nye venner, KiMs og Brynild. Kleine som vi var, ble disse kveldens helter! Ingen KiMs, ingen kos!




Lørdagen var vi også på Fridays, der servitørene tok ekstra godt imot oss. Det som var planlagt som en rask lunch, ble fort en bedre middag med dessert og all drikke på huset. Regningen vi fikk overlevert ble på en hundrings hver. En grei deal, spør du oss.




Nå går vi inn i søndagsmood, så snakkes! KiMs, Brynild og Aristokattene begynner å bli utålmodige...


5 kommentarer:

  1. hallo?
    møtte dokk alanzinho UTEN me?
    FAEN ASSSSSS

    SvarSlett
  2. Ja, sorry, vi kune ikke noe for at han ville henge med oss hele kvelden og spandere champage. Vi prøvde å forklare at vi måte vente på deg, vår kjære martia, men akk, til ingen nytte. Vi har nummeret hans nå da, så vi kan ta en reprise når du er her;)

    SvarSlett
  3. Ha! Kong Nærum!!
    Men d va Allah'n sin, jo. Korsn går d me min stjernesiklende søster? Kosa d på A-freakalinja?:D No ska i ringe d faktiskt. Brace yourself.

    SvarSlett

Comment