fredag 17. oktober 2008

Takk for alt

Endelig fredag! Idag skal vi på stor innflytningsfest hos Susanne. Det blir rågøy. Tror vi må ta oss en liten runde til byen etterpå å kjøpe noe å ha på oss.

Vi hadde en liten krise på gang i går, da Ida skulle stripe håret sitt. Det var vel egentlig ingen stor krise, men Ida frika ut. Hun mente bestemt at håret hennes ble oransje, og ville til krisefrisøren med det samme. Da var klokka halv 9 på kvelden, så jeg tvilte på at vi ville finne en frisør på så kort varsel. Heldigvis fikk jeg, med hjelp av Mari og Lena, henne til å forstå at det faktisk ikke var så ille. Men jeg gikk med på at vi burde finne en frisør i dag........
Så idag skal vi begge til frisøren, håper vi.

Uken som har vært har gått sykt fort. På skolen har vi max chilla, og spilt volleyball. Det er så deilig å gå på folkehøyskole. Dagene på skolen går sånn (les: knips), og ellers chiller vi bare på cafè og på rommet med kabal. Ja, dagene går mye til edderkoppkabal, det må vi innrømme en gang for alle.
På mandag begynner vi med praksisuke. På barneskole. Jeg kommer til å klikke fullstendig på de stakkars små drittungene! De som kjenner meg vet at jeg ikke har verdens beste tålmodighet, og blir fort ganske rastløs. Så det kan bli interessant.
På onsdag drar hele resten av skolen til New York. Kos dere, sier jeg bare! Kos dere! Vi blir her i Oslo og sliter med trassige småtasser, imens dere koser dere i Fifth Avenue, Times Square ogBroadway. Takk skal dere faen meg ha...

New York og Times Square

Se så søte og uskyldige de tror de er. Tss, you don`t fool me.

1 kommentar:

  1. lykke til with the douchebags/shitkids/bitchan/drittungan, sei i bare

    SvarSlett

Comment