torsdag 11. september 2008

Back to school

Se der.. Da var vi for alvor tilbake på skolebenken vi, også.

Første nytt idag er at vi en vite at læreren vi trodde var råkul heller var rådust. . Grunnen til at hatet begynte, hadde å gjøre med et visst tankekart vi hadde på tavlen. Stikkordet var Afrika. (Ikke spør hvorfor vi har tankekart i timene.)

Uten fordommer og naive som vi er, kom vi elever med mange flotte, inspirerende tanker som virkelig ga realistiske bilder av hvordan Afrika er idag:
.
Men tror du ikke læreren slakter alle meningene våre og snur og vender på hver tanke vi deler? Vi mener (Sør-)Afrika er korrupt på mange punkter. Vi er sikre på at de har lavere levestandard enn oss. Solen går brått ned i Afrika, slik er det bare, og det finnes rasisme der også. Men nei! I følge læreren var alt dette feil.. Vi ble rett stum der vi stod. Karitis( dekknavn for Karin) har virkelig et dypt og inderlig hat for oss. Eller så hadde hun bare en dårlig dag..?
Over til gladnyheter: Idag gjenopptok vi suksessen vi hadde tidligere i måneden på IKEA! Vi fikk raska med oss både det ene og det andre, deriblant kosetepper, puter og gulvtepper i off-white pluss en lekker stålampe. We like our style! Men siden vi generelt har gårlig tid på fhs, må vi avlutte her, og heller legge ut bilder av rommet senere..
Vi sees

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hva mente læreren da?

Scandal is gossip made tedious by morality sa...

Læreren mente det samme som oss, men mente ikke at vi visste det!
I slutten av timen skulle hun fortelle oss det vi ike visste, og repeterte alt det vi hadde sagt. Freaky!

Anonym sa...

eh. ok. crazylærer. bank henne