tirsdag 23. september 2008

Back in blog

Ja, vi er klar over at det er en stund siden vi har blogget nå. Men vi har faktisk hatt det ganske travelt den siste uka. Ikke på skolen kanskje, men ellers..
Siden sist har vi sett mye film, vært spreke, vært på rusfri bursdagsfest, vært ute, vært på premierefest og vært litt mer ute.. Premierefesten var preget av galla og glam, med rød løper, champagne og biff. Det var utrolig gøy.
Vi har vært flinke til ikke å bruke penger på klær denne uken...! Meeen pengene har forsvunnet likevel. For det første dro vi kortet på 16 000 kr. til skolen. Det er noe av det tyngste vi har gjort hittil på denne skolen. Ellers har penger gått til godteri, drikke, drikke og godteri. Vi har lagt vår elsk på søndager fra nå av. Den består av godteri, pizza, film og kos.

Nå sitter vi i timen og lærer om tenåringsgraviditet og HIV/AIDS. Vi merker at Sør-Afrika nærmer seg. Vi får stadig mer innsikt i hva landet rommer. Skumle ting, spennende ting og vakre ting. Men det er enda noen måneder igjen. Bilder kommer straks!



Vi vurderer om vi skal dra på Gavin Degraw eller Saybia-konsert. Vi regner med at det ender opp med den første. Herrlich!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Comment