fredag 26. september 2008

Åndenes makt..

Vi klarer ikke holde det for oss selv mer. Det må ut i offentligheten, så her kommer det; Det spøker på Holtis!


Nei, det er ikke tull. Man tuller ikke med sånt! Møbler blir flyttet rundt på loftet om natten, skikkelser og uro i vaskekjelleren, og sist, men ikke minst, aktivitet på noen av rommene. Og, ja, vårt rom er selvfølgelig, med vår flaks, en av de rommene. Døren vår åpnes i tide og utide. Det er umulig å få den opp uten å trykke ned håndtaket og bruke kraft for å åpne den. Men vi våkner midt på natten av at den glir opp, den står oppe når vi kommer etter timene, og den åpner seg til og med mens vi er i rommet, lys våkne. Ikke gøy!
Vi har til og med fanget gjenferdet på tape. Noen av beboerne på Holtis laget en skrekkfilm i kjelleren på skolen, og når den ble fremvist så vi et spøkelse bak personen på filmen. Vi får legge ut videoen senere, så får dere see for yourself.


Etter flere slike uforklarlige hendelser, fikk vi besøk av en sjaman. Han påkalte kreftene og fikk svar. Creeepy!


En gutt og en jente, navn og årstall. Det var snakk om forbidden love som startet her på skolen, og ting som har skjedd i ettertid, gjør at de fortsatt befinner seg i etasjene på internatet. Vi fikk noen setninger vi skulle si, mens vi tente lys der det var mest aktivitet. Men hvem tørr vel gjøre det? Påkalle energiene når vi egentlig ikke har kontroll på det vi gjør. No thanks, ikke vi iallfall!

Tror du på spøkelser?

4 kommentarer:

  1. jeg er et spøkelse

    SvarSlett
  2. vet du hvem av rommene på skolen det spøker på, for går der nå og vi har hørt masse rare ting også=O drit ekkelt! spesielt fr 5 etasje med masse stoler=S

    SvarSlett
  3. Vi bodde først på rom 202..der var det masse lyder fra rommet over! I trappene var det creepy, kjelleren, og ikke minst 5.etasje!
    Doene i kjelleren, gangen utenfor klasserommene..men vandrerhjembygget var kanskje verst!
    Hvordan er det på skolen nå?
    Trives du? :)
    Ta godt vare på lærerene, de er fantastiske!

    SvarSlett

Comment